Hutten inspiratiemagazine januari 2017

Magazine cover

Voorwoord Bob

BETEKENIS MET EEN HOOFDLETTER B

VOORWOORD
BOB HUTTEN

Het was voor Hutten een jaar waarin we het woord BETEKENIS groot schreven. We startten met De Verspillingsfabriek en zijn er trots op dat we door dit initiatief verspilling hoog op de agenda hebben geplaatst. Daarnaast genieten we nog steeds dagelijks van de kwaliteiten van onze bakkers met gehoor- en taalproblemen. We groeiden in totaal met ongeveer 10% en werden twee keer de beste cateraar en één keer de beste werkgever van de branche.
Oef, wat een successen!

Maar er is ook een keerzijde. Het rendement van Hutten stond stevig onder druk. De laatste vier jaar is onze omzet verdubbeld en dat vraagt om intern schakelen. Tegelijkertijd wordt de markt nog competitiever. En ja, met De Verspillingsfabriek steken we onze nek ver uit en dat kost veel opstartgeld.

In 2016 heeft Hutten ontzettend maatschappelijk relevant gepresteerd. En misschien dus wel iets te veel achteraf gezien. Maar ik blijf er rotsvast in geloven dat bedrijven maatschappelijk relevant moeten zijn. Doen ze dit goed, dan mogen ze geld verdienen. Helaas denkt het overgrote deel van het bedrijfsleven daar nog steeds anders over, daar gaat het alleen over geld verdienen. Het resultaat is dat we in een onrustige wereld zijn beland. Wat kunnen wij doen?

Het is een tijd van dicht bij onszelf blijven, onze talenten inzetten voor een betere wereld. Niet afwachten, maar zelf doen. Niet alleen, maar samen. Bij Hutten zijn we daar al vele jaren mee bezig. We steken onze nek uit en voelen dat we het verschil kunnen maken. In dat opzicht is 2016 een prachtig jaar geworden en dat zijn we ook van plan in 2017!

Ik wens je heel veel geluk, liefde, succes en gezondheid toe,

Bob

Inhoudsopgave

Pixels to printer to plate

Technology by MagStream Real Time Publishing